25 juni 2014 In de media

#voorbereiding1415: zondag 29 juni eerste training

Terwijl het WK in Brazilië nog in volle gang is begint voor Vitesse de voorbereiding op het seizoen 2014|2015 zondag 29 juni op Papendal.
De eerste training van de selectie van Peter Bosz vindt, net als vorig jaar, plaats op het hoofdveld van de accommodatie. De training begint om 12.00 uur.

De trainingsaccommodatie gaat zondagochtend om 10.30 uur open. Voorafgaand aan de eerste training geeft De Valk Roofvogels een roofvogelshow op het hoofdveld van de accommodatie. Niet veel later opent Hertog met zijn eerste vlucht het nieuwe seizoen officieel. Een kwartier voor aanvang van de eerste training wordt het nieuwe Vitesse-thuistenue van Macron onthuld.

Om 12.00 uur begint de selectie aan de eerste training van de voorbereiding op het seizoen 2014|2015 dat voor Vitesse officieel op zondag 8 augustus in Amsterdam begint. De eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding speelt Vitesse op vrijdag 4 juli tegen Cercle Brugge (Loenen). Ruim een week later staat in Driel het oefenduel tegen Sparta Rotterdam op het programma.

Zorg dat je op tijd op Papendal bent voor de roofvogelshow, de vlucht van Hertog en de onthulling van het shirt. Dat wil je niet missen. In verband met de verwachte drukte wordt aangeraden op tijd richting Papendal af te reizen. Parkeren kan zondag 29 juni op Papendal op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Volg hiervoor de aanwijzingen van de parkeerstewards.

Breng bussen
Connexxion zet zondag 29 juni in verband met de eerste training van Vitesse extra bussen in van en naar Papendal. In deze bussen van en naar Papendal kan zondag 29 juni alleen gereisd worden met het evenementenkaartje (retourticket € 5,- per persoon). Dit kaartje is te koop bij de buschauffeur. Let op: OV-chipkaart, abonnementen, etc. zijn niet geldig op deze ritten.

Vitesse

Hoofdsponsor: