15 januari 2014 In de media

‘Achenteh bijna rond met Vitesse’

Er is opnieuw versterking op komst voor Vitesse. De nieuwste aanwinst moet Rochdi Achenteh worden.
De 25-jarige linksback speelt dit seizoen voor PEC Zwolle. Daar heeft de voormalige PSV'er, die ook op het middenveld uit de voeten kan, een aflopend contract. Gesprekken over verlenging daarvan zijn op de lange baan geschoven, waardoor Achenteh voorlopig op de bank of tribune moet plaatsnemen.

Als PEC Zwolle hem nog deze winter nog verkoopt, kan het nog een vergoeding krijgen. Vitesse toont nu interesse. Een woordvoerster van de eredivisionist bevestigt tegenover Dagblad De Gelderlander en AD Sportwereld dat de technische leiding dinsdagavond een gesprek heeft gevoerd met Achenteh.

Of er een overeenkomst is gesloten, wil ze bevestigen noch ontkennen. Achenteh, die in 2011 werd overgenomen van FC Eindhoven, kwam eenmaal uit voor Jong Marokko.
 

Vitesse had de afgelopen week Ivan Obradovic op proef, maar directeur Joost de Wit liet dinsdagavond weten dat de Serviër niet komt.
Obradovic is een speler van buiten de EU en moet dus een salaris van boven de 5 ton verdienen. Dat zou voor Vitesse het struikelblok zijn om af te zien van de Serviër.
Elf / Foto PEC Zwolle

Hoofdsponsor: