31 augustus 2018 In de media

‘Als ooit het Nederlands elftal of een topclub komt, dan sta ik daarvoor open’

Bryan Linssen nuanceert de berichtgeving rond hem en Feyenoord. De Vitessenaar werd steeds vaker gelinkt aan de Rotterdammers, maar dat is nooit serieus geweest. Voetbal International meldde donderdag dat Linssen graag naar Feyenoord wilde vertrekken.
"Nee, ik ben niet gebeld. Dat gaat denk ik ook niet meer gebeuren", zegt Linssen tegen Veronica. "Het is vooral een thema geweest op internet en bij de journalisten, maar bij mij is het altijd rustig geweest. Ik heb niets gehoord. Het maakt niet uit. Ik zit hier goed en ga gewoon een jaar knallen voor Vitesse. Dan zien we het daarna wel weer. Ik ben daar niet echt mee bezig geweest."

Linssen heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag naar de Nederlandse top wil. "Het is geen makkelijke stap. Het is ook niet voor iedereen weggelegd. Na vorig jaar had het er ingezeten, maar het is niet zo en gaat niet meer gebeuren. Geen probleem."

Alexander Büttner gaf een paar maanden geleden aan dat Linssen de kwaliteiten heeft voor Oranje. "Nee, ik heb nooit contact gehad met Koeman. Ook hij heeft m'n nummer niet. Ik doe gewoon keihard m'n best hier, voor het team en voor mezelf. Wat er komt, komt er. Als ooit het Nederlands elftal of een topclub komt, dan sta ik daarvoor open omdat dat uitdagingen zijn die je maar een keer in je leven krijgt. Zolang dat niet komt kan ik daar wel over nadenken, maar daar heb ik niets aan."
 

Voetbalprimeur-Veronica / foto’s SV

Hoofdsponsor: