11 juli 2018 In de media

‘Binnenlandse transfer lonkt voor Pasveer’

Remko Pasveer is bij Vitesse op een zijspoor beland. De 34-jarige doelman staat daardoor open voor een terugkeer naar FC Twente, weet Twentefans.nl uit betrouwbare bron te melden.
Pasveer maakte vorig jaar de overstap van PSV naar Vitesse. De routinier begon als eerste doelman in Arnhem onder Henk Fraser, maar raakte na een paar foutjes zijn basisplaats na de winterstop kwijt aan de jonge Jeroen Houwen.

Nu Jorn Brondeel al enige tijd aan NAC Breda wordt gelinkt, lijkt de komst van een nieuwe doelman niet uitgesloten. Pasveer, die een contract tot medio 2020 in Arnhem heeft, zat in de jeugdopleiding van FC Twente en speelde veertien competitieduels in de hoofdmacht. Daarna was hij jarenlang een betrouwbare sluitpost bij Heracles Almelo, waar Pasveer een transfer naar PSV verdiende.

Pasveer lijkt ook onder de nieuwe trainer Leonid Sloetski niet in aanmerking te komen voor een basisplaats. De Russische oefenmeester wilde namelijk een nieuwe keeper en haalde al Eduardo, die wordt gehuurd van Chelsea. De 36-jarige Eduardo is 35-voudig international van Portugal en lijkt eerste doelman te worden. Vitesse wil daarom Pasveer of Houwen graag verhuren, meldde De Gelderlander eerder al.

Twentefans.nl / foto’s SV

Hoofdsponsor: