23 november 2019 In de media

‘De interlandbreak heeft ons goed gedaan’

In de veertiende speelronde van de Eredivisie speelt Vitesse tegen de nummer twaalf uit de competitie: Sparta Rotterdam.
Het duel begint zondag 24 november om 16.45 uur op Het Kasteel. Vitesse wil zich herpakken na drie opeenvolgende nederlagen. Hoofdtrainer Leonid Slutskiy en doelman Remko Pasveer over het treffen met Sparta Rotterdam.

“De interlandbreak heeft ons goed gedaan”, begint Pasveer. “We hebben ons volledig kunnen opladen voor dit duel.”

De doelman reist met vertrouwen af naar Rotterdam. “We gaan er op volle oorlogssterkte naar toe. Op Het Kasteel kan het gaan spoken. Aan ons de taak om dit niet te laten gebeuren.” Met de nieuwste Vitesse-aanwinst, Keisuke Honda, hoopt Pasveer de goede reeks van begin dit seizoen weer op te pakken. “Honda brengt frisheid in de selectie. Hij is een goede voetballer met veel inzicht en technisch vermogen.”

Ook Leonid Slutskiy is positief gestemd over de nieuwste aanwinst. “Honda is fit en klaar om te spelen. Hij heeft een professionele instelling en met zijn kwaliteiten is hij een aanwinst voor ons team”, aldus Slutskiy. De selectie van Slutskiy kent wel enkele aanpassingen sinds het laatste Eredivisie-duel. Eli Dasa komt dit weekend niet in actie. De Israëliër kampt met klachten na de interlandperiode. Ook Oussama Tannane, Hilary Gong en Charly Musonda Jr. komen niet in actie in Rotterdam. De twee laatstgenoemde zijn ernstig geblesseerd.  Navarone Foor is weer terug in de wedstrijdselectie samen met Honda.”
 

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: