2 december 2012 In de media

‘Deze club was bijna dood, nu staan we gedeeld tweede in de Eredivisie’

Wilfried Bony gaat alle topscorerrecords van Vitesse in het betaalde voetbal breken, als hij ingaat op het aanbod om in de winterstop niet te vertrekken.
"Als je een spits hebt die na veertien duels al vijftien keer heeft gescoord, ben je als supporter waanzinnig trots", zo klinkt het bij de officiële Supporters Vereniging Vitesse.

"Hij maakt het verschil voor deze ploeg", benadrukt Stef ten Thij, voorzitter van de officiële Supporters Vereniging Vitesse, woensdag in De Telegraaf. "Als fans kijken we al vanaf het begin positief tegen Merab Jordania aan. Deze club was bijna dood. Nu staan we gedeeld tweede in de Eredivisie."

"De prestaties van de ploeg zijn top, we hebben een prachtig trainingscomplex en nu gaat Jordania ook nog proberen om Bony te houden. Dat zou een enorme stunt zijn. En wat we ook zo mooi vinden, is dat we een herkenbaar, jong elftal hebben. Iedereen had het over het vreemdelingenlegioen. Onzin. We hebben een jonge ploeg met veel eigen gezichten en groeipotentie. Dit zijn prachtige tijden."

Voetbalzone

Hoofdsponsor: