27 februari 2018 In de media

‘Drie topkandidaten Vitesse’

Vitesse wil dit voorjaar een toptrainer presenteren als opvolger van Henk Fraser. De Arnhemmers zetten in op een coach die aanvallend voetbal propageert.
Leonid Slutsky is zeer nadrukkelijk in beeld. De Rus heeft in januari al gesprokenmet de leiding van Vitesse. Het salaris is wel een heet hangijzer. Naast Slutsky circuleert ook de naam van Jaap Stam in Arnhem. De oud-verdediger staat onder druk bij Reading in de Championship. Daarnaast is Jurgen Streppel in beeld, die net als Stam een oude bekende is van technisch directeur Marc van Hintum.

Een terugkeer van Peter Bosz is niet aan de orde. "Dan praat je over heel andere ambities en salarissen", laat Van Hintum weten. Ook Maurice Steijn (VVV-Venlo), Erwin van de Looi (Willem II) en Mitchell van der Gaag (Excelsior) zijn geen kandidaten. Zij doen het uitstekend, maar wel bouwend op reactievoetbal. Verder kan door de naam van John Stegeman (Heracles Almelo) een streep.

Volgens de Gelderlander zijn er een paar dark horses. Albert Stuivenberg, Marcel Keizer en Andries Jonker vallen in die laatste categorie.

Voetbalprimeur / foto’s SV

Hoofdsponsor: