9 februari 2018 In de media

‘Felle’ Fraser botst met NOS-verslaggever

Vitesse-trainer Henk Fraser maakte na afloop van de verloren uitwedstrijd tegen ADO Den Haag van donderdagavond (1-0) een zichtbaar geïrriteerde indruk. De 51-jarige oefenmeester werd geïnterviewd door NOS-verslaggever Jeroen Elshoff en deed weinig moeite om zijn ongenoegen verborgen te houden.
Elshoff vond Vitesse matig voor de dag komen, maar Fraser was het daar niet mee eens. "Ik ben zeker niet zo negatief als jij bent", reageerde hij vanuit de mixed zone. "Ik geef gewoon aan dat wij, denk ik, de bovenliggende partij waren. Maar misschien ben ik wat eerder tevreden dan dat jij bent", vervolgt de geïrriteerde Fraser. "Die irritatie is ook gegrond. Of ik moet inderdaad de beelden beter gaan bekijken, dan ga ik je honderd procent gelijk geven. Maar ik denk absoluut dat we hier hadden kunnen winnen."

Tijdens de persconferentie was Fraser echter tot rust gekomen en kwam hij terug op het incident. "Ik wil graag mijn excuses aanbieden. Je weet, ik kan soms fel zijn. Je mag blij zijn dat ik geen tackle op je gemaakt heb, maar ik heb ook geleerd om me in te houden", krijgt Fraser de lachers op zijn hand. "Bij jou heb ik altijd mijn scheenbeschermers aan", counterde de ook aanwezige Elshoff.

Voetbalprimeur / foto’s SV

Hoofdsponsor: