28 september 2018 In de media

‘Feyenoord is kwetsbaar en te pakken’

Met de midweekse bekerronde achter de rug moet Vitesse zondag opnieuw aan de bak. In De Kuip (aanvang 16.45 uur) is Feyenoord de tegenstander. Met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en vleugelaanvaller Roy Beerens blikt Vitesse TV vooruit op dit duel.
Ongeschonden
De ploeg van Slutskiy plaatste zich afgelopen woensdag ten koste van de amateurs van RKAV Volendam (1-2 winst) voor de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker. “Ik heb nog wel wat last van zware benen. We speelden op een andere ondergrond dan we gewend waren, maar ik ben ongeschonden uit de strijd gekomen en klaar voor zondag”, vertelt Beerens.

Kansen
Vitesse heeft het doorgaans lastig in Rotterdam. “Maar we gaan voor de punten. Feyenoord speelt nog geen hoogstaand voetbal. Ze zijn kwetsbaar en te pakken. Ons doel is om zo lang mogelijk de nul te houden en dan gaan we zien wat dat ons brengt”, aldus Beerens.

Strijdplan
Slutskiy heeft de opponent van zondag goed bestudeerd. “Ik heb Feyenoord aan het werk gezien tegen FC Utrecht. Ze zijn aanvallend sterk en hebben goede spelers. Aan ons de taak hen te stoppen.”

Puzzelen
Voor de Russische oefenmeester wordt het wegens blessures en een schorsing puzzelen. “Vooral achterin. Rasmus Thelander (enkel) is geblesseerd en Maikel van der Werff geschorst. Maar zo gaat het in het voetbal”, aldus Slutskiy, die liet weten dat Danilho Doekhi de plek van Van der Werff inneemt. [image]

Ødegaard
Achter de naam van Martin Ødegaard staat nog een vraagteken. De Noorse middenvelder liep in het bekertreffen met RKAV Volendam een blessure aan zijn hand op en of hij tijdig fit is voor de wedstrijd vs Feyenoord is vooralsnog ongewis.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: