14 augustus 2011 In de media

‘Gio’ Chanturia publiekslieveling in Arnhem

Tijdens de wedstrijd van Vitesse tegen VVV Venlo hing er een immens spandoek voor Zuid. ‘We don’t need Barca, we have our own Messi: Gio #11′. Het is duidelijk, tussen de Vitesse-supporters en Chanturia in bloeit iets moois. En niet onbelangrijk: de speler maakte het zaterdag waar.

‘We dont need Barca, we have our own Messi: Gio #11’

De Georgiër is een rasechte pingelaar en gooit de schaar er ogenschijnlijk met een speels gemak uit. Menig linksback van de tegenstander zal komend seizoen een slechte avond gaan beleven.

Het Vitesse-talent is onvoorspelbaar en typisch zo’n speler waarvoor je naar het stadion komt. Soms nog wat druistig, ietwat zelfzuchtig en hij moet nog leren zijn krachten in de wedstrijd te doseren. Gaat ongetwijfeld goed komen en anders maar niet. Geniale voetballers moet je niet te veel aan banden willen leggen of volstoppen met tactische opdrachten.

Gio Chanturia betaalde de waardering van zijn fans terug, met acties, hoogstandjes met de bal, en nog belangrijker: een goal. Na de eerste euforie van het scoren, vormden zijn handen een hart richting de supporters. Geel en zwart Arnhem en Gio hebben elkaar in het hart gesloten.

 

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: