20 augustus 2011 In de media

‘Hij zei dat Vitesse interesse in mij had, als ik weg zou gaan bij Ajax’

Het gesprek dat Jan-Arie van der Heijden voerde met John van den Brom, gaf voor hem de doorslag om Ajax in te ruilen voor Vitesse.
De 23-jarige middenvelder kwam door de stevige concurrentie in Amsterdam te weinig aan spelen toe en het plaatje dat Van den Brom hem schetste, overtuigde Van der Heijden. “De ambitie van de club past bij mijn ambitie. Ze willen omhoog, net als ik.”

“Ik werd gebeld door John van den Brom. Hij zei dat Vitesse interesse in mij had, als ik weg zou gaan bij Ajax. Toen ik had besloten dat ik verkocht wilde worden, kwamen er meerdere clubs. Maar bij Vitesse had ik direct een goed gevoel en dat is gebleven”, legt Van der Heijden, die vrijdag zijn transfer naar Arnhem afrondde, uit in de Gelderlander.

Ook sc Heerenveen en FC Utrecht hadden interesse in de middenvelder uit Schoonhoven, die in het shirt van Willem II tot 58 competitiewedstrijden en drie doelpunten kwam. Vrijdag trainde Van der Heijden voor het eerst mee bij Vitesse; dit weekend zal hij op de bank beginnen tegen FC Utrecht.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: