8 september 2011 In de media

‘Iedereen vergeet dat wij al weken met dit elftal werken’

John van den Brom weet niet of ‘blij’ het juiste woord is nu de transfermarkt haar deuren heeft gesloten. “Opgelucht ben ik wel”, vertelt de oefenmeester van Vitesse aan De Telegraaf. “Ik heb nu de selectie bij elkaar waarmee we het dit komende jaar gaan doen. Wellicht nog met aanvulling in januari.”
"Maar met de spelers die ik nu tot mijn beschikking heb, moeten we het linkerrijtje halen", vindt Van den Brom. "Dat kan met deze groep." Met zeven punten uit vier wedstrijden kennen de Arnhemmers een redelijk goede seizoensopening. Van den Brom had een dergelijke start wel verwacht. "Iedereen vergeet dat wij vanaf de start van de voorbereiding al weken met dezelfde basis werken. Dat is ook gewoon een goede ploeg, en dan zie je wat vertrouwen met spelers doet."

Dat een aantal van zijn nieuwe aanwinsten interlandverplichtingen had, belemmerde Van den Brom in het gericht toewerken naar de wedstrijd tegen AZ van komend weekeinde. "Het is niet ideaal dat je nu maar twee dagen hebt om met een groep naar die wedstrijd toe te werken. Maar ik heb veel positieve indrukken van de nieuwe jongens. Vooral de jonge talenten hebben me verrast."

Voetbalzone

Hoofdsponsor: