30 maart 2011 In de media

‘Ik ga volgend seizoen weer voor mijn kansen bij Vitesse’

Vitesse krijgt Julian Jenner in de zomer terug. De Arnhemmers verhuurden de rechtsbuiten dit seizoen aan NAC Breda, dat echter niet gaat proberen om Jenner definitief vast te leggen.
Volgens de aanvaller is daar nooit sprake van geweest: “Zoals ook wel bekend is, zijn hier geen mogelijkheden. Ik kom terug bij Vitesse, dat is zeker", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Jenner maakte in het laatste deel van het afgelopen kalenderjaar een goede indruk bij Vitesse, maar botste met trainer Albert Ferrer en kon op zoek naar een nieuwe club. Die vond hij in Breda: Jenner begon zijn loopbaan ooit in het Rat Verlegh Stadion en besloot om op huurbasis terug te keren naar NAC. Die club zal de rechtsbuiten echter niet definitief overnemen van Vitesse.

De opvolger van Jenner in Arnhem, de Nigeriaan Haruna Babangida, is zijn basisplaats alweer kwijtgeraakt en zal Vitesse waarschijnlijk in de zomer weer verlaten. "Ik ga volgend seizoen weer voor mijn kansen. Je weet nooit hoe het loopt", laat Jenner strijdvaardig weten. Het contract van de rechtsbuiten in De Gelredome loopt tot 2012 door.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: