19 augustus 2011 In de media

‘Ik heb vertrouwen in het aankoopbeleid van Van den Brom’

Davy Pröpper heeft zijn basisplaats bij Vitesse weer terug. De middenvelder moest zich tijdens de tweede helft van het afgelopen seizoen verbijten op de bank, maar het vertrek van Albert Ferrer pakte goed voor hem uit. John van den Brom ziet het zitten in Pröpper, die weer wekelijks speelt.
De middenvelder is blij dat de vervelende periode langs de kant achter zich ligt. “Ik kreeg geen enkele uitleg van Ferrer”, kijkt Pröpper in gesprek met Voetbalzone terug. “Daar had ik het ontzettend moeilijk mee. Ik ben echter niet iemand die naar de trainer stapt om verhaal te halen. De meeste spelers die in het veld stonden speelden voor zichzelf. Dat kan niet.”

Onder Van den Brom lijkt alles anders te zijn. Afgelopen weekend werd VVV-Venlo met 4-0 verslagen, maar er zullen nog nieuwe spelers bij gaan komen. Pröpper is niet bang om weer uit het elftal te raken: “Concurrentie is nooit slecht, maar ik denk dat de huidige selectie al voldoende kwaliteit herbergt. Ik hoop dat de club gerichte aankopen doet. Dat is even afwachten, maar ik heb vertrouwen in het aankoopbeleid nu John van den Brom als trainer is aangesteld.”

Voetbalzone

Hoofdsponsor: