27 mei 2018 In de media

‘Mason Mount zorgt mogelijk voor sensationeel nieuws’

Vitesse krijgt volgend seizoen een nieuwe kans om zich te bewijzen in Europa. Het ligt in de lijn der verwachting dat Mason Mount daar niet meer bij is, maar het Algemeen Dagblad sluit een langer verblijf niet uit.
Het medium schrijft namelijk: "Vitesse heeft in de winter al het verzoek bij partnerclub Chelsea neergelegd om Mount nog een jaar te huren. De Engelsman heeft genoten van zijn eerste seizoen in Arnhem. Hij staat open voor een tweede jaar. Technisch directeur Marc van Hintum van Vitesse acht de slagingskans redelijk."

"Zeker nu de Rus Leonid Slutsky aan het roer komt in Arnhem worden de banden met Chelsea, in handen van de Rus Roman Abramovitsj, verstevigd", aldus het AD. In Londen is echter nog geen beslissing genomen. "Mount bewandelt de bekende weg, waarbij pas in de voorbereiding op het nieuwe seizoen plannen bekend worden."

De krant voegt toe: "De jeugdinternational kan aansluiten bij Chelsea en staat op de verlanglijstjes van clubs als Swansea City, Norwich, QPR, Ajax, PSV, clubs uit de Bundesliga én Vitesse."

Soccernews / foto’s SV

Hoofdsponsor: