10 april 2019 In de media

‘Odegaard hakt knoop over toekomst door na drie wedstrijden met Real Madrid’

Komende zomer wordt duidelijk waar de toekomst van Martin Odegaard ligt. De Noor (20) meldt zich over enkele maanden weer bij zijn broodheer Real Madrid en sluit daar aan in de voorbereiding. Daarna gaan beide partijen met elkaar om de tafel.
Dat schrijft de Spaanse krant AS. Odegaard krijgt een nieuwe kans om indruk te maken op Zinedine Zidane. Real verhuurde de linkspoot de afgelopen twee seizoenen aan sc Heerenveen en Vitesse. Voor Heerenveen speelde hij anderhalf jaar. Odegaard maakt met name in Arnhem indruk. Naar verluidt heeft dat de interesse van onder meer Eredivisie-koploper Ajax gewekt. 

Het contract van Odegaard bij Real loopt nog tot de zomer van 2021. De vraag is of er in Madrid een doorbaak in het vat zit voor de jonge Noor. Zidane had de afgelopen twee jaar in de zomer ook al de beschikking over Odegaard, maar toen werd steeds besloten dat een verhuur het beste was voor zijn ontwikkeling.

Real reist komende zomer af naar Amerika, waar er oefenwedstrijden tegen Bayern München, Arsenal en Atlético Madrid op het programma staan. Odegaard is daar gewoon bij. Daarna worden er knopen over zijn toekomst doorgehakt.

AS / Foto’s SV

Hoofdsponsor: