14 oktober 2011 In de media

‘Of ik nu een lange neus trek richting Vitesse? Nee, niet echt’

Na Davy Pröpper maakt mogelijk ook Robin Pröpper binnenkort zijn debuut in het betaald voetbal. De geboren Arnhemmer maakt deel uit van de selectie van De Graafschap en hoopt dit seizoen voor het eerst aan te mogen treden in de defensie.
Als dat lukt, heeft Pröpper sportieve revanche genomen op Vitesse. Die club liet hem twee jaar geleden namelijk naar Doetinchem gaan.

“De overgang naar De Graafschap heeft me heel goed gedaan. Ik heb me enorm ontwikkeld, met als beloning dat ik afgelopen zomer drie weken mee mocht trainen met het eerste team. Dat smaakte naar meer. En recent die uitverkiezing voor Oranje Onder-19. Een fantastische ervaring. Eigenlijk een beetje een jongensdroom”, zegt Pröpper in gesprek met OnsOranje.

Pröpper legt uit dat Vitesse hem niet goed genoeg vond om te blijven. “Of ik nu een lange neus trek richting Vitesse? Nee, niet echt. Al vond ik het wel mooi toen wij afgelopen seizoen met 4-1 van Vitesse A1 wonnen. Dat gaf een bevredigend gevoel”, zegt de jongere broer van de Vitessenaar.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: