15 juni 2016 In de media

‘Ook Ajax en PSV informeerden naar Vitesse-parel van zeven miljoen’

De bondscoach van Albanië besloot om Milot Rashica niet mee te nemen naar het Europees kampioenschap in Frankrijk, maar de parel van Vitesse Arnhem kan desondanks rekenen op een hele hoop interesse van zowel binnen- als buitenlandse clubs. Dat meldt zijn zaakwaarnemer, Altin Lala, aan Tuttomercatoweb.
Onder meer Lazio en Napoli zouden interesse hebben in de 19-jarige aanvaller. "Maar ook Nederlandse clubs als Ajax en PSV hebben zich gemeldt. Ook HSV Hamburg en Schalke 04 zijn geïnteresseerd", vertelt Lala. "Rashica verdient een mooie club, maar alles op z'n tijd."

De geïnteresseerde clubs zullen wel diep in de buidel moeten tasten voor het talent van Vitesse. De Albanees beschikt in Arnhem namelijk nog over een contract tot de zomer van 2018. Naar verluidt moet Rashica zo'n zes á zeven miljoen euro in kas brengen voor Vitesse.


NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Een transfer is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.
Soccernews / Foto’s SV

Hoofdsponsor: