27 juni 2020 In de media

‘Ook Vitesse wilde Huntelaar’

Niet alleen De Graafschap en FC Twente, maar ook FC Utrecht en Vitesse lonkten nadrukkelijk naar de diensten van Klaas-Jan Huntelaar.
Voetbal International noemt die twee in het rijtje clubs dat Huntelaar graag aan wilde trekken.

De ervaren spits besloot echter zijn aflopende Ajax-contract met een jaar te verlengen. Niet gek voor een speler die vooral excelleerde bij topploegen en in topcompetities, zo stelt VI.

'Huntelaar is met zijn drive en kwaliteiten eigenlijk geen materiaal voor een verblijf onder de top', stelt het medium. 'Dat betekende niet alleen slecht nieuws voor De Graafschap, maar ook voor Vitesse, FC Utrecht, SC Heerenveen en FC Twente, die de spits maar wat graag hadden binnen gehengeld. Ook zij zien dat Huntelaar aan gretigheid niets heeft ingeleverd en dat hij nog net zo hongerig is als aan het begin van zijn carrière.'

In de periode dat Huntelaar nog niet zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis had gezet, werd de aanvaller voornamelijk aan sc Heerenveen en De Graafschap gelinkt. Bij beide clubs heeft de goalgetter een verleden, maar hij verkoos een langer Ajax-verblijf boven een hernieuwd avontuur bij één van de eerder genoemde ploegen.

AST – VI / Foto’s SV

Hoofdsponsor: