24 januari 2014 In de media

‘Serie A-avontuur lonkt voor Vitessenaar Chanturia’

De kans wordt met de dag kleiner dat Giorgi Chanturia ook na januari het shirt draagt van Vitesse. De Arnhemmers lijken hem niet meer nodig te hebben en volgens Voetbal International mag de aanvaller uitkijken naar een nieuwe club.
Bologna, een club uit de Italiaanse Serie A, hoopt deze kans met beide handen aan te grijpen. Althans, als we Tuttomercatoweb mogen geloven. Naar verluidt neemt de club uit Gelderland genoegen met een transfersom van één miljoen euro. De zaakwaarnemer van de twintigjarige flankspeler zou al gesprekken hebben gevoerd met Bologna.

In het seizoen 2011/2012 maakte de Eredivisie kennis met Chanturia, die in 28 wedstrijden vier keer wist te scoren. Het seizoen daarop leek hij uit de pikorde te zijn verdwenen. Tot de winterstop was hij slechts eenmaal te bewonderen. Een verhuurperiode aan het Russische Alania Vladikavkaz moest zijn loopbaan van nieuw leven voorzien, maar met een schorsing van zeven wedstrijden keerde hij terug naar Nederland. Dit seizoen kwam hij slechts acht keer in actie.

Elf / Foto SV

Hoofdsponsor: