4 november 2011 In de media

‘Sfeermaker’ Vitesse in reclame met Bony en Kashia

Vitesse-supporter Marco ‘sfeermaker’ Mensink speelt hoofdrol in een reclamespot. Vanaf volgende week is ‘die-hard’ Vitesse-supporter Marco te zien in een reclamecampagne van zorgverzekeraar en maatschappelijk partner van Vitesse, Menzis.

Marco, de man met de trommel achter de goal in vak Zuid, is vanuit de Supportersvereniging Vitesse één van dé sfeer- en activiteitenorganisatoren. Al 30 jaar mist hij geen enkele wedstrijd van zijn club. Onlangs hielp de aanstaande jonge vader nog met het maken van een enorm spandoek voor zijn held Wilfried Bony.

In de campagne is Marco onder meer te zien in de wachtkamer van de huisarts waar ’toevallig’ ook de spits Wilfried Bony en aanvoerder Guram Kashia zitten. Tot zijn verbazing is hij echter toch als eerste aan de beurt want bij de zorgverzekeraar is iedereen even belangrijk, zo is de evidente boodschap.

Menzis wil met deze campagne laten zien ‘dat iedereen bij haar in de A-selectie zit’. Behalve bij Vitesse voert Menzis deze campagne bij PSV, FC Groningen, FC Twente, NEC en Go Ahead Eagles.

Foto: Kirsten den Boef

Gelderlander

Hoofdsponsor: