17 juli 2012 In de media

‘Vijf tot zes nieuwe spelers voor Vitesse’

Technisch directeur Ted van Leeuwen verwacht dat Vitesse zich nog flink zal gaan versterken deze zomer.
De transfer van Ismaïl Aissati is al in kannen en kruiken, maar andere aanwinsten zullen voorlopig nog even niet aan de orde zijn. Dit omdat deze dan toch niet inzetbaar zijn in de Europa League.

De beleidsbepaler zegt tegenover De Volkskrant dat het team van trainer Fred Rutten nog in elke linie minstens één versterking zal krijgen. Over Aissati zei Van Leeuwen het volgende: "Aissati heeft zijn beste jaar gehad bij FC Twente, onder Fred. Wij hopen dat hij bij ons die vorm hervindt en misschien wel gaat geloven in onze plannen. Al weten we dat zijn ambities hoger liggen."

Vitesse speelt donderdag in de Europa League tegen het Bulgaarse Lokomotiv Plovdiv. Rutten denkt dat dit een haalbare zaak is, al vindt hij dat de selectie voor de rest van het seizoen nog wel versterkt moet worden. "De eisen die horen bij het spelen in de top, daarin moet de club nog wel wat stappen zetten. Dan wordt het daarna ook makkelijker om bepaalde spelers binnen te halen. Kijk, echte concurrentie is hier nog niet."

Soccernews

Hoofdsponsor: