27 februari 2015 In de media

‘Vitesse en Bosz gaan door’

Vitesse-directeuren Joost de Wit en Mo Allach (technische zaken) rekenen op het jawoord van trainer Peter Bosz in de besprekingen over contractverlenging.
De clubleiding heeft een goed gevoel over Bosz en verwacht dat hij ook volgend seizoen werkzaam blijft in Arnhem. Beide partijen hebben in de winter geen haast gemaakt met het plaatsen van handtekeningen. Dat had echter niets te maken met de mindere periode van de Arnhemmers voor de winterstop. Vitesse en Bosz wilden de tijd nemen. De samenwerking bevalt van beide kanten al lange tijd.

Begin deze week werd de zaakwaarnemer van Bosz, de in Monaco woonachtige Martin Schoots, op Papendal gesignaleerd. Dat geeft aan dat de onderhandelingen over een nieuw contract in de afrondende fase zitten. Bosz weigert elk commentaar over zijn toekomst, omdat hij zich volledig wil focussen op de sportieve prestaties van Vitesse.

Sportief gezien lijkt Bosz geen hoge eisen te kunnen stellen aan Vitesse. Bij de laatste jaarcijfers werd al duidelijk dat de club ook dit seizoen weer afstevent op een financieel tekort en gedwongen wordt om spelers te verkopen.

NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Het is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.
 

Telegraaf / Foto’s SV

Hoofdsponsor: