27 juli 2011 In de media

‘Vitesse-target voor keuring in Blackburn’

Radosav Petrovic lijkt zijn toekomst definitief te verbinden aan Blackburn Rovers. Volgens Sky Sports is de middenvelder van Partizan Belgrado inmiddels gekeurd door de club uit de Premier League.
Petrovic leek aanvankelijk voor drie miljoen euro te verkassen naar Vitesse. In Arnhem onderging de 22-jarige Serviër zelfs al een medische keuring. De belangstelling vanuit Engeland heeft de situatie doen kantelen. Het is de verwachting dat Blackburn de overgang op korte termijn wereldkundig zal maken.

Blackburn Rovers verblijft momenteel met de A-selectie in Azië om een oefentoernooi af te werken. Manager Steve Kean is ondertussen druk bezig om Petrovic aan de selectie toe te laten voegen, getuige ook de vermeende medische keuring op Ewood Park. Na Miles Anderson moet de achttienvoudig international de tweede aanwinst van Blackburn worden.


Petrovic schiet AS Roma en Fiorentina af en denkt niet meer aan Vitesse 

Radosav Petrovic gaat vrijwel zeker zijn handtekening zetten onder een contract bij Blackburn Rovers. De kans dat hij nog naar Vitesse gaat, is daarmee nihil. Technisch directeur Ted van Leeuwen sprak woensdagavond al de verwachting uit dat de Serviër niet meer zou komen en Jovica Radonjic, de zaakwaarnemer van Petrovic, noemt Blackburn nu zelfs ‘de enige kandidaat’.

Geconfronteerd met de interesse van AS Roma en Fiorentina zegt Radonjic woensdagavond in Italiaanse media: “Roma? Ik denk niet dat er nog iets speelt, ik heb in ieder geval nergens over gesproken met hen. Hetzelfde geldt voor Fiorentina. Blackburn kan ik wél bevestigen”, aldus Radonjic, die Vitesse niet eens meer meeneemt in de opsomming.

“Het is wat die club aangaat wel serieus, nu. Sterker nog; het is de enige optie voor mijn cliënt. Ik weet vrijwel zeker dat hij weggaat bij Partizan Belgrado.” Petrovic, goed voor achttien interlands en vorig jaar nog actief in de Champions League en op het WK 2010, zal zich voor meerdere jaren aan the Rovers gaan verbinden.

Voetbalprimeur / Voetbalzone

Hoofdsponsor: