2 januari 2018 In de media

‘Vitesse verlangt meer dan 10 miljoen’: ‘Maar niemand heeft zich nog gemeld’

Vitesse verlangt een miljoenenbedrag voor Milot Rashica. Volgens dagblad De Gelderlander moeten clubs minstens tien miljoen euro op tafel leggen voor de Kosovaarse aanvaller, die in de belangstelling staat van enkele Europese subtoppers.
Vorige week werd Rashica in verband gebracht met Hannover 96 en ook De Gelderlander meldt dat de Duitse club interesse heeft in de vleugelaanvaller van Vitesse. De ochtendkrant weet ook dat Newcastle United, SSC Napoli, AC Milan, Udinese, VfB Stuttgart en Freiburg zich in de lange rij gegadigden hebben gevoegd. Clubs die Rashica in de winter willen wegkopen uit Arnhem, moeten denken aan een transferbedrag van meer dan tien miljoen euro.

Zover is het echter nog niet, stelt technisch directeur Marc van Hintum. "Maar niemand heeft zich tot dusver voor Milot gemeld", zegt hij tegen het eerdergenoemde medium. "Het beste voor hem is een volledig jaar bij Vitesse en dan die toptransfer maken. Dat beleid stonden we in de zomer al voor en dat is niet veranderd." Het contract van Rashica loopt nog door tot 2020.

Voetbalprimeur / foto’s SV

Hoofdsponsor: