24 juni 2011 In de media

‘Vitesse biedt opnieuw op Roemeen Gaman’

Vitesse is de Roemeense voetballer Valerica Gaman nog niet vergeten. Nadat de club er niet in slaagde de verdediger in de winterstop te strikken, waagt Vitesse volgens ProSport een nieuwe poging.

Gaman stond tijdens de winterse transferperiode hoog op het lijstje van Vitesse. De Roemeen, die zijn contract bij Universitatea Craiova liet ontbinden, verkoos een vertrek naar Dinamo Boekarest boven een transfer naar Nederland. Mogelijk stapt hij deze zomer wél over naar Arnhem.

Ondanks het feit dat Gaman zijn contract bij Universitatea Craiova ongeldig liet verklaren, hij claimde enkele maanden geen salaris te hebben ontvangen, houdt clubeigenaar Adrian Mititelu vol nog altijd de transferrechten van de Roemeen in handen te hebben. Hij wordt dan ook per 1 juli weer bij Craiova verwacht.

Vitesse zou zich nu opnieuw in Roemenië gemeld hebben voor de verdediger. Een overstap naar Nederland komt Gaman goed uit. De voetballer gaf eerder te kennen niets meer met Mititelu te maken te willen hebben. De eigenaar meldt nu dat de belangstelling van Vitesse opnieuw concreet is.

Lees ook: ‘Gaman nog niet definitief uit beeld’ en ‘Gaman niet naar Vitesse’

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: