21 augustus 2012 In de media

‘Vitesse brengt eerste bod uit op Janssen’

Vitesse hoopt zich op korte termijn te versterken met Theo Janssen. De Arnhemmers hebben maandag een eerste bod weggelegd bij Ajax.
Vitesse meldde zich enkele weken geleden al in Amsterdam om te praten over een overgang van Janssen. Een bod deed de Nederlandse subtopper echter nog niet, maar daar is maandag verandering in gekomen. De hoogte van het Arnhemse bod is nog niet bekend.

Janssen heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Ajax omdat hij daar niet het volste vertrouwen voelt van Frank de Boer. De trainer van de regerend kampioen van Nederland heeft de ervaren middenvelder laten weten dat hij dit seizoen, als hij blijft, niet alles meer zal spelen en dat zint de trotse Janssen niet.

Overigens is Vitesse niet de enige club die concreet in de markt is voor Janssen. Ook Olympique Marseille en Besiktas hebben zich bij Ajax gemeld om over een transfer te praten. Beide buitenlandse topclubs zijn bereid ruim een miljoen euro te betalen voor de linkspoot. Janssen zelf zou het liefst terugkeren naar zijn oude liefde Vitesse.

Voetbalprimeur / Foto SV

Hoofdsponsor: