9 april 2011 In de media

‘Vitesse hoopt op langer verblijf Rajkovic’

Vitesse zet in op een langer verblijf van Slobodan Rajkovic. De Arnhemmers gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de verdediger langer vast te leggen.

De 22-jarige Rajkovic wordt momenteel gehuurd van Chelsea, waar hij niet hoeft te rekenen op speelminuten. In Arnhem kwam de oud-speler van PSV en FC Twente tot dusver tot 23 optredens.

Vitesse is tevreden over de prestaties van Rajkovic, meldt het Algemeen Dagblad. De club zal daarom met Chelsea in gesprek gaan om een nieuwe deal te bewerkstelligen.


Vitesse wil Rajkovic langer behouden

Slobodan Rajkovic maakt een goed seizoen door bij Vitesse. De huurling kreeg geen speeltijd bij eigenaar Chelsea en bij Vitesse speelt hij zichzelf goed in de kijker. 

Vitesse is zelf ook erg tevreden over de Serviër. De 22-jarige Rajkovic is een basisspeler en speelde tot nu toe 23 wedstrijden voor de ploeg uit Arnhem. Deze onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om hem langer te behouden.

Rajkovic staat al sinds 2005 onder contract bij Chelsea en werd al verhuurd aan OFK Belgrado, PSV, FC Twente en dit seizoen dus aan Vitesse. De Arnhemmers zijn erg tevreden over de prestaties van de tweevoudig international van Servië, meldt het Algemeen Dagblad.

Trainer Albert Ferrer voorspelde Rajkovic eerder al een grote toekomst toe. Vitesse gaat binnenkort in onderhandeling met Chelsea om een mogelijke toekomst van Rajkovic in Arnhem te bewerkstelligen.

Voetbalprimeur / Goal

Hoofdsponsor: