31 juli 2018 In de media

Aanpassingen in de Toon Huiberts-businessruimte

In mei heeft een Gasttevredenheidsonderzoek plaatsgevonden door middel van enquêtes en een aantal interviews.
Uit de resultaten kwam naar voren dat Vitesse nog steeds een ruime voldoende scoort als wordt gevraagd naar de Algemene tevredenheid van BCVG-leden, maar er wel verbeteringen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld als het gaat om de netwerkmogelijkheden op wedstrijddagen en de uitstraling en hospitality in de Toon Huiberts-businessclub (Galaxy).

Deze zomer zijn wij hiermee aan de slag gegaan en al bij de eerste eredivisie-thuiswedstrijd op 12 augustus tegen FC Groningen hopen wij u aangenaam te verrassen. Hieronder vindt u al een aantal van deze veranderingen.

Uitstraling Toon Huiberts-businessruimte
Samen met onze nieuwe hoofdsponsor zorgen wij op wedstrijddagen voor een mooie Vitesse – Droomparken uitstraling in de Toon Huiberts-businessruimte. Daarbij zijn wij deskundig geadviseerd door enkele BCVG-leden die tevens ook de uitvoering op zich hebben genomen.

Diner en lunch
Samen met de huiscateraar Buitenpoort brengen wij in het nieuwe seizoen wat variaties aan in de lunch- en dinermogelijkheden. Afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijd en de verwachte drukte is er iedere wedstrijd of een uitgeserveerde lunch of –diner of een buffet. Twee weken voor de wedstrijd informeren wij u hierover en kunt u zich hiervoor aanmelden.

Hospitality
Vanaf zondag 12 augustus wordt u gastvrij ontvangen door hostessen van Smile Promotions en begroeten wij Kim Derks, eigenaar van Smile Promotions, tevens als nieuw lid van de BCVG.

Netwerken op wedstrijddagen
Om nieuwe en bestaande leden beter te kunnen faciliteren bij het netwerken richten wij op wedstrijddagen een netwerkruimte in. Daar treft u andere BCVG-leden die ook graag met nieuwe relaties in contact willen komen of hernieuwd en uitgebreider met hun willen kennismaken. Hier kunt u medewerkers van Vitesse en BCVG-bestuursleden vragen om u voor te stellen aan andere leden. De netwerkruimte is in de Siriuszaal aan de raamzijde (aan de kant van het parkeerterrein). De Siriuszaal is het gedeelte in de Toon Huiberts-businessruimte (Galaxy) op de derde etage waar u met de roltrap omhoog komt. Bij de netwerkruimte wordt u ontvangen door een tweetal hostessen. 

Maar ook gedurende het seizoen gaan wij nog meer inspelen op uw wensen en verwachtingen. Laat ons dan ook vooral weten wat naar uw idee goed gaat en wat beter kan (T 026 8807111 of E bcvg@vitesse.nl).

Wilt u business kaarten bestellen voor de eerste twee thuiswedstrijden in de Eredivisie, tegen FC Groningen en Ajax? KLIK HIER om naar de bestelpagina te gaan.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: