27 februari 2018 In de media

Aanstelling Marc van Hintum als technisch directeur verlengd

Marc van Hintum blijft voor langere tijd als interim technisch directeur aan Vitesse verbonden, dat heeft algemeen directeur Joost de Wit vandaag bekend gemaakt.
Algemeen directeur De Wit: “In de afgelopen maanden hebben we op een intensieve en plezierige manier met elkaar samengewerkt. Stabiliteit is een groot goed. Om die reden heb ik Marc gevraagd nog langer in zijn huidige functie aan te blijven en ik ben blij dat hij daarmee heeft ingestemd.”

Van Hintum die in november 2017 na het vertrek van Mo Allach de taken tijdelijk overnam en toen zelf benadrukte het als een tijdelijke waarneming te zien, begrijpt het verzoek vanuit Vitesse. Van Hintum: “Als de club om deze reden en op deze manier nu een beroep op mij doet, dan sta ik er. We hebben goede afspraken gemaakt en de rolverdeling is helder.”

De verlenging geldt tot het einde van het volgende seizoen. Tevens heeft Van Hintum zijn contract verlengd, waardoor de 50-jarige oud speler van Vitesse na zijn periode als interim technisch directeur tot in elk geval medio 2021 terugkeert als hoofd scouting.
 

Vitesse / foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: