23 augustus 2021 In de media

Aantal seizoenkaarthouders Vitesse staat op 8200

Supporters terug GelreDome

Zondag wacht het eerste thuisduel van de eredivisie competitie tegen Willem II (16.45 uur). Het zal ook de eerste wedstrijd van het seizoen zijn waarbij alle Vitesse-supporters stadion GelreDome kunnen bezoeken. Seizoenkaarthouders mochten twee weken geleden al gratis naar de eerste Europese wedstrijd tegen Dundalk FC. Vitesse beloonde daarmee de trouwe supporters die hun seizoenkaart verlengden. Voor de Europese return tegen Anderlecht (donderdag om 19.00 uur) moet iedereen een los kaartje kopen. Inzet van het beslissende duel is het hoofdtoernooi van de  Conference League te bereiken en verzekerd te zijn van de groepsfase met zes Europese duels. Vitesse speelde in de heenweg zeer verdienstelijk gelijk met 3-3, in de uitwedstrijd tegen de Belgische grootmacht Anderlecht.

Coronamaatregelen

Vitesse wordt door de coronamaatregelen beperkt tot twee derde van de capaciteit en de supporters moeten verspreid door het stadion zitten. Vitesse neemt die uitgangspunten zeer serieus en sluit geen tribunevakken af en zet supporters bij elkaar, zoals dat bij andere clubs de afgelopen weken wel gebeurde. Door de coronabeperkingen kan Vitesse maximaal een kleine 14.000 supporters verwelkomen. Voordat het coronavirus uitbrak, lag het gemiddeld aantal bezoekers rond de 15.000 per wedstrijd.

Kom naar stadion GelreDome en steun Vitesse!

Alle informatie over de seizoenkaarten verkoop kun je vinden op geelswert.nl De seizoenkaartprijzen zijn gelijk gebleven aan het vorige seizoen, sommige tribunevakken zijn zelfs in prijs verlaagd.

Kaarten voor het zondagduel Vitesse – Willem II (16.45 uur) zijn HIER te koop.

Kaarten voor de Europese clash tegen Anderlecht, donderdag 19.00 uur in stadion GelreDome, zijn HIER te koop.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: