30 juli 2021 In de media

Aanvangstijden Europacup duels Vitesse bekend

De tegenstander van Vitesse in de derde voorronde van de UEFA Europa Conference League is bekend. De Arnhemmers gaan de degens kruisen met Dundalk FC. De Ierse club rekende donderdagavond in de tweede kwalificatieronde af met FCI Levadia Tallinn uit Estland. Na een 2-2 remise in Dublin eindigde de return op Estse bodem in 1-2.

Thuisduel 5 augustus 19.00 uur

Vitesse trapt het Europese seizoen volgende week donderdag (5 augustus) om 19.00 uur af in het eigen GelreDome. Seizoenkaarthouders krijgen gratis toegang tot dit eerste thuisduel. De losse kaartverkoop is op deze pagina te vinden.

Uitduel 12 augustus 21.00 uur (NL-tijd)

De volgende ontmoeting in het tweeluik met Dundalk FC wordt op donderdag 12 augustus gespeeld in Dublin.

Dundalk FC is na twintig speelronden in de Ierse Premier League terug te vinden op de zesde plaats, terwijl het afgelopen seizoen de nationale beker won en als nummer drie eindigde in de competitie. Het team van manager Vinny Perth acteerde toen ook in de voorrondes van zowel de Champions League als de Europa League. Dundalk FC is 14-voudig kampioen van Ierland.

Slaagt Vitesse erin om de Ierse horde te nemen, dan wachten op 19 en 26 augustus de play-offs voor de equipe van trainer Thomas Letsch. Dat is de laatste halte voor de poulefase.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: