6 oktober 2015 In de media

Aanvoerder Jong Engeland en 9 mede-internationals zwerven uit

Bijna de halve selectie van Vitesse gaat de komende twee weken internationaal aan de slag. Maar liefst tien Vitessenaren zijn opgeroepen voor het spelen van interlands.
Lewis Baker (aanvoerder van Engeland Onder 21), Isaiah Brown en Dominic Solanke (beiden Engeland Onder 19), Milot Rashica (Albanië Onder 21), Kevin Diks (Oranje Onder 20) zijn opgeroepen voor jeugdinterlands.

Guram Kashia en Valeri Qazaishvil spelen twee kwalificatiewedstrijden met de nationale ploeg van Georgië voor het EK 2016 in Frankrijk. Donderdag 8 oktober thuis tegen Gibraltar en maandag 12 oktober in Leipzig tegen Duitsland. Georgië zal zich niet meer kunnen plaatsen gezien de stand in de poule.
 
Sheran Yeini speelt zaterdag met Israël thuis tegen Cyprus en dinsdag uit tegen België. Ook dit zijn kwalificatieduels voor het EK. Israël heeft nog een kleine kans op plaatsing, maar het niet meer zelf in de hand.

In Zuid-Amerika begint de kwalificatiereeks voor het WK 2018. Renato Ibarra speelt vrijdag met Ecuador uit tegen Argentinië en dinsdag thuis tegen Bolivia.
 
Rochdi Achenteh is opgeroepen voor twee oefenwedstrijden met het nationale elftal van Marokko.  |De oefenduela vinden plaats op vrijdag 9 oktober thuis tegen Ivoorkust en dinsdag 13 oktober thuis tegen Guinee.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: