14 juli 2011 In de media

Aanvoerder Kashia: ‘Afspraken goed nagekomen’

Ook in de tweede oefenwedstrijd droeg Guram Kashia de aanvoerdersband. De verdediger speelde samen met testspeler Clayton Daniels in het centrum van de verdediging. De Georgiër was niet ontevreden over het spel van Vitesse.
“We speelden goed georganiseerd en bleven de gehele wedstrijd geconcentreerd. Het ging eigenlijk zoals de trainer ons wilde zien voetballen vandaag: simpel spelen, rustig aan de bal, elkaar weten te vinden en geconcentreerd blijven. Dat is best aardig gelukt”, aldus de sympathieke Kashia. Hij vervolgt: “Beide ploegen creëerden niet veel kansen, maar belangrijker was dat wij vanuit de basis voetbalden. Achterin stond het prima en als je alles bij elkaar optelt, waren wij de gevaarlijkste ploeg vandaag. Uitslagen zijn vaak niet belangrijk in dit soort wedstrijden, maar het geeft wel vertrouwen. Van tevoren was duidelijk aangegeven hoe er gespeeld moest worden en dat hebben we goed gedaan.”

Over de samenwerking met Clayton Daniels zei hij het volgende: “Dat ging prima. Het is altijd even wennen als je in het centrum van de defensie iemand anders naast je hebt, maar hij deed het goed, was sterk in de duels en niet bang om een bal in te spelen.”

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: