8 december 2011 In de media

Aborah: “Ben Cappellen eeuwig dankbaar”

Ooit stond Stanley Aborah Junior klaar om een van de nieuwe sterren van Ajax te worden. Via derdeklasser Cappellen baande de Belgische Ghanees zich een weg naar het topniveau in Nederland, bij Vitesse.
Aborah kijkt in Gazet Van Antwerpen achterom. "Ik hield er rekening mee dat ik nooit nog profvoetballer zou worden. bij Capellen voetbalde ik nog puur voor mijn plezier. Ik wilde me uitleven op het veld. Nu ben ik hen ontzettend dankbaar voor de kans die zij me gaven."

De middenvelder wilde oorspronkelijk in België aan de slag blijven. "Door mijn prestaties bij Cappellen wilde ik me in de kijker spelen voor Belgische clubs, liefst in de buurt van het Antwerpse. Ik vind het jammer dat ploegen als Beerschot en Antwerp me niet kwamen halen", aldus Aborah.

De Ghanees kijkt de toekomst met gerust gemoed tegemoet. "Mijn eerste doel is een verlenging van mijn contract af te dwingen. Ik heb het gevoel dat ik definitief vertrokken ben en dat er mij nog een mooie en lange carrière wacht", besluit Aborah positief.

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: