2 december 2010 In de media

Actieprijs uitwedstrijd tegen NAC Breda

In navolging van de wedstrijd FC Groningen – Vitesse kunnen Vitesse-supporters opnieuw voor een voordelig tarief naar een uitwedstrijd.

Een samen optrekken van Heineken, Vitesse en de supportersvereniging heeft dit mogelijk gemaakt voor de wedstrijd NAC Breda - Vitesse op zaterdag 18 december.

Supporters kunnen zowel met de bus als met de auto afreizen naar Breda. Buscombikaarten kosten 19 euro. Voor de autocombi moet 13,50 euro worden betaald. Zowel de kaartverkoop online als die in de Fanzone start op donderdag 2 december. Vanaf zaterdag 4 december zijn ze ook verkrijgbaar via Primera/Ticketbox. De verkoop loopt tot en met woensdag 15 december.

De Vitesse Fanzone is op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tevens is het mogelijk om kaarten te kopen op zondag 12 december, na afloop van de wedstrijd Vitesse - Ajax.

Vitesse en de Supportersvereniging zetten zich in om in de loop van dit seizoen nog een aantal actiewedstrijden aan te bieden om op deze manier zoveel mogelijk support te krijgen bij de uitwedstrijden. Meer informatie hierover volgt zodra bekend.

Info kaartverkoop

Vitesse/Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: