29 september 2016 In de media

Activiteiten rondom Vitesse vs FC Groningen

Vitesse neemt het zaterdagavond op tegen FC Groningen. Seizoenkaarthouders hebben bij deze wedstrijd de mogelijkheid om hun sjaal op te halen en deze wedstrijd is de laatste mogelijkheid om de horecamunten van vorig seizoen in te leveren. Wat er zaterdagavond nog meer te doen en te zien is in GelreDome? Hieronder een overzicht.
G-Trofee
De deelnemers van de jaarlijkse OHRA Vitesse G-Trofee, waarvan eind augustus de 17e editie plaatsvond, zijn uitgenodigd om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. In de rust lopen de winnaars (team Elver) en het team dat de Fair Play-prijs in ontvang nam (team Nieuwe Brink) een ereronde. 

Munten
De horecamunten van vorig seizoen kunnen alleen nog bij deze wedstrijd worden ingeleverd. De munten kunnen ingewisseld worden tegen contant geld bij de bemande verkooppunten op de promenade of na afloop van de wedstrijd bij de kassa aan de Westzijde van het stadion. 

FIFA17 en schmink
In de hoek op de promenade tussen de Charly Bosveld-tribune (Oost) en Theo Bos-tribune (Zuid) kunnen supporters zich laten schminken en is er een zuil aanwezig waar FIFA17 gespeeld kan worden. 

Sjaal
Seizoenkaarthouders kunnen, indien dit nog niet is gedaan, hun sjaal ophalen op de promenade op de hoek tussen de Charly Bosveld-tribune (Oost) en Theo Bos-tribune (Zuid). Neem je seizoenkaart mee en ontvang direct jouw fansjaal. In verband met de verwachte drukte raden wij je aan om op tijd te komen! Overigens blijven de twee balies ook open gedurende de wedstrijd.

Locatie: promenade Oost-Zuid hoek GelreDome (binnen)
Tijd: 17.00 – 20.30 uur

Supporters die hun seizoenkaart voor de verlengingsdeadline van 27 mei hebben verlengd, ontvangen een speciale tribune-sjaal. Op die sjaal staan namelijk de clubiconen Theo Bos, Charly Bosveld, Edward Sturing of Just Göbel. De vier Vitessenaren hebben allemaal een tribunedeel naar hun vernoemd gekregen. Seizoenkaarthouders op de Edward Sturing-tribune (Noord) ontvangen een sjaal met Sturing erop, seizoenkaarthouders op de Charly Bosveld-tribune (Oost) hebben recht op een sjaal met de beeltenis van Bosveld. Hetzelfde principe geldt voor de Theo Bos-tribune (Zuid) en Just Göbel-tribune (West). Voor alle supporters die na de verlengingsdeadline een seizoenkaart hebben besteld is een mooie geel-zwarte Vitesse-sjaal gemaakt.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: