11 maart 2010 In de media

Activiteiten rondom Vitesse – sc Heerenveen

Collecte voor de Arnhemse stichting Jaimy, de Sensation Cheerleaders en zanger Robert Pouwels.

Voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse – sc Heerenveen zal gecollecteerd worden voor de stichting Jaimy

De Stichting Jaimy is een initiatief van Tonny en Hein van Boxel uit Arnhem. Vijf jaar geleden overleed hun zoontje Jaimy (toen 9 jaar) na een lang en onzeker ziekbed aan kanker. Jaimy zelf begon tijdens zijn ziekbed al met het inzamelen van speelgoed voor medepatiëntjes. Zijn ouders zetten dat initiatief na het overlijden van Jaimy voort. Dat heeft inmiddels geleid tot vaste jaarlijkse inzamelingsacties waar vele vrijwilligers een bijdrage aan leveren. Meerdere keren per jaar maken Hein en Tonny ziekenhuispatiëntjes in heel Nederland blij met speelgoed en aanverwante zaken. De Stichting Jaimy ondersteunt met geld en goederen kinderoncologische centra in Nederland. Dit gebeurt altijd in overleg met de pedagogisch medewerkers(sters) en artsen van de betreffende ziekenhuizen.

Voor de wedstrijd en tijdens de rust verzorgen de cheerleaders van Sensation een optreden

De Sensation Cheerleaders bestaan sinds 2001 en komen uit Boxmeer. Acht enthousiaste meiden werken hard, om samen met coach Anne-Marie Olçay-Jansen, op professioneel niveau te presteren. Dans, tumbling en stunts worden gecombineerd met show, entertainment en Amerikaanse cheermuziek. De Sensation Cheerleaders behaalde in mei 2009 de titel Nederlands Kampioen, op het NK Cheerleading te Rotterdam.

Tijdens de rust treedt Robert Pouwels op en zingt twee nummers

De zanger en DJ komt uit de Liemers. Zijn immitatie acts als André Hazes en maffe Sjonnie zijn breed bekend en hij weet de sfeer naar zijn hand te zetten.
Robert Pouwels betrekt graag zijn publiek bij zijn optreden. Wij zullen zien of dat ook voor GelreDome geldt.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: