3 februari 2017 In de media

ADO Den Haag komt nog te vroeg voor Büttner

Alexander Büttner moet nog even wachten op zijn officiële rentree bij Vitesse. De teruggekeerde linksback is nog niet fit genoeg voor speeltijd in de Eredivisie, maar trainer Henk Fraser ziet dat Büttner goed bezig is.
"Hij is wel op de goede weg", stelt de trainer van Vitesse op de persconferentie voor het duel met ADO Den Haag. Büttner is echter nog niet wedstrijdfit, waardoor het in de lijn der verwachtingen ligt dat de vleugelverdediger wederom speelminuten maakt bij Jong Vitesse. Büttner speelde in de Tweede Divisie-wedstrijd tegen UNA/Brinvast een helft mee en was betrokken bij twee doelpunten van de beloften.

Fraser had Büttner goed kunnen gebruiken tegen ADO Den Haag, want ondanks dat de ploeg in een rommelige fase zit, beseft de oud-trainer van de club dat hij ze niet moet onderschatten. "Makkelijk wordt het zeker niet. Op papier is dit juist een moeilijk duel", kijkt Fraser vooruit. "Nu moeten we laten zien dat we ook daadwerkelijk stappen hebben gemaakt." ADO Den Haag – Vitesse staat 3 februari op het programma, het is een duel tussen de nummers vijftien en zeven van de Eredivisie.

Alexander Büttner krijgt zaterdag bij Jong Vitesse 90 minuten de kans tegen Spakenburg om weer wedstrijdritme op te doen.
 

Voetbalcentraal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: