1 juli 2011 In de media

ADO vreest voor vertrek tweetal naar Van den Broms Vitesse

ADO Den Haag vreest voor een leegloop na het vertrek van John van den Brom naar Vitesse.
Timothy Derijck wees donderdag weliswaar een aanbieding van FC Utrecht af, maar gaat mogelijk met zijn trainer mee naar Arnhem. Van den Brom wil volgens De Telegraaf naast Derijck bovendien ook Wesley Verhoek graag bij zijn selectie halen in De Gelredome.

Verhoek en Derijck mopperden in de afgelopen periode over de houding van ADO bij het verlengen van hun contracten en werden door de clubleiding al op de vingers getikt. Verdediger Derijck heeft een gelimiteerde transfersom van 750.000 euro, terwijl het onbekend is wat Verhoek moet gaan kosten. Afgelopen maandag zei algemeen directeur Paul van der Kraan nog dat Vitesse geen interesse heeft in spelers van ADO, maar Van den Brom ziet dat anders.

De opvolger van Albert Ferrer krijgt in zijn zoektocht naar versterkingen in ieder geval steun van Merab Jordania. “Binnen een paar dagen zullen er nieuwe spelers in Arnhem arriveren, natuurlijk ga ik hem helpen”, zei de voorzitter van Vitesse. Naast Derijck en Verhoek gaat mogelijk ook Jens Toornstra Den Haag verlaten: hij staat in de belangstelling van Utrecht.

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: