20 december 2012 In de media

ADO’20-goalie wil shirt niet ruilen

Voor de spelers van Topklasser ADO’20 was woensdagavond een avond om nooit te vergeten. De kans dat ze ooit weer in de achtste finale van het toernooi om de KNVB Beker staan is natuurlijk bijzonder klein.
De Heemskerkers genoten dan ook van hun wedstrijd tegen Vitesse, in het Gelredome, al was er na afloop toch ook wel wat teleurstelling dat de topclub uit Arnhem de dubbele cijfers had gehaald (10-1).

,,We zaten er helemaal doorheen na een uur spelen en ze zijn zo snel. Wat een afstraffing”, zei aanvoerder Stefan van der Grijp na afloop. Het meest gelukkig was nog Clive Keus. Hij wist de enige ADO-treffer te maken. ,,Het is altijd leuk om te een goaltje te maken en daarna je naam te zien op het bord in het Gelredome.”

Keeper Danny Burger, die tien ballen om zijn oren kreeg, keek desondanks ook terug op een geweldige avond. ,,We hebben ervan genoten. Je staat maar een keer in je leven in het Gelredome tegen Vitesse. Ik ga mijn shirt niet ruilen. Deze is speciaal voor de wedstrijd gemaakt en die bewaar ik liever dan een shirt van een speler van Vitesse.”

Noordhollands Dagblad / Foto’s SV

Hoofdsponsor: