19 december 2020 In de media

Advocaat komt met een 5-3-2 opstelling naar Arnhem

Feyenoord hoopt zondag de ongeslagen Eredivisie-reeks onder Dick Advocaat voort te zetten. Makkelijk zal dat niet worden, want de Rotterdammers moeten ondanks alle personele problemen op bezoek bij Vitesse.
Advocaat kan geen beroep doen op middenvelders Orkun Kökcü en João Teixeira, waar ook een groep spelers langer uit de roulatie is. Geen ideale situatie richting het duel met Vitesse en dus komt de trainer waarschijnlijk met een grote verrassing. Het Algemeen Dagblad rekent in Stadion Gelredome op een 5-3-2 formatie bij Feyenoord.

Van rechts naar links zal Advocaat kiezen voor Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, Uros Spajic, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Nog geen Ridgeciano Haps in de basisploeg dus. Wel is er op het middenveld plek voor Leroy Fer, die samen met Jens Toornstra en Mark Diemers komt te spelen. Voorin kiest de trainer voor Nicolai Jörgensen en Bryan Linssen.

De vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Marsman; Nieuwkoop, Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Diemers; Jörgensen, Linssen.

Bron: Soccernews / Foto's: SV

Hoofdsponsor: