11 januari 2012 In de media

AEL Limassol – Vitesse 0-9

Vitesse wint met 0-9 van AEL Limassol. Doelpuntenmakers: Lieder (2x), Havenaar, Büttner (penalty), Vink, Reis (2x), Pedersen en Jenner.

Vitesse kwam in de 10de minuut op 0-1 door Marcus Pedersen. Hij miste vlak voor rust een grote kans op 0-2. Ook Giorgi Chanturia slaagde er niet in de zwakke tegenstander op 0-2 te zetten.

Havenaar schoot na kappen en draaien in de 61ste minuut de 0-2 binnen. De net ingevallen Mart Lieder schoot in de ’63 met een geweldige volley de 0-3 binnen. In de ’66 bracht Wimilio Vink de stand op 0-4.

Jonathan Reis maakte in de 66′ zijn debuut voor de Arnhemmers. Hij viel in voor Havenaar.

In de ’74 scoorde Büttner uit een penalty de 0-5 na zelf neergelegd te zijn. De 0-6 kwam op het scorebord door debutant Reis in de 80ste minuut. Een minuut later was het 7-0, de tweede van Mart Lieder.

In de 83ste soort rondde Reis een prachtig debuut af met zijn tweede: 0-8 voor Vitesse. Tot slot bracht Jenner de eindstand op 0-9 door prachtig binnen te schieten: 9-0 in de 84ste minuut.

Aanvoerder Guram Kashia moest al na een kwartier per brancard van het veld met een ogenschijnlijk zware enkelblessure. Lees hier voor meer nieuws