19 augustus 2010 In de media

Afonso Alves niet in beeld bij Vitesse

Vandaag bracht de VI het nieuws dat Vitesse in onderhandeling zou zijn met Afonso Alves. Dit naar aanleiding van een bericht in het NOS sportjournaal van maandagavond. Uit navraag bij trainer Theo Bos blijkt het gerucht dat Afonso Alves in beeld zou zijn bij Vitesse, niet waar te zijn.

Tekst oorspronkelijke bericht:

Vitesse bereidt zijn eerste grote aankoop voor. Afonso Alves, voormalig topscorer van de Eredivisie, zou in beeld zijn om de voorhoede van de Arnhemmers te komen versterken.

De kersverse Vitesse-eigenaar Merab Jordania kondigde bij zijn presentatie al aan dat hij de club zou gaan versterken en volgens de NOS Studio Sport uitzending van maandag 19 augustus om 18.40 uur,  is Vitesse in onderhandeling met Alves.

De 29-jarige Braziliaan staat momenteel onder contract bij Al-Rayyan uit Qatar en stond in de periode 2006–08 onder contract bij SC Heerenveen, waar hij 45 keer scoorde in 39 duels.

Bron: VI.nl


Vitesse niet bezig met Afonso Alves

Vitesse is niet bezig met oud-Heerenveen-spits Afonso Alves. Dat zegt technisch directeur Ted van Leeuwen van de Arnhemse club. Studio Sport had gemeld dat Vitesse in onderhandeling is met de voormalig topscorer van de eredivisie.

Ook de naam van Marco Pantelic circuleert, maar ook hij is volgens Van Leeuwen niet in beeld bij Vitesse.

Vitesse verwacht "op korte termijn" meerdere spelers te verwelkomen.

Omroep Gelderland txt

VI / Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: