30 november 2018 In de media

Afscheid captain Kashia

Captain Kashia neemt tijdens het duel vs FC Emmen afscheid van de supporters. In de rust van de wedstrijd wordt Kashia op passende wijze bedankt op de middenstip van GelreDome. De tweede helft bekijkt Kashia de wedstrijd tussen de supporters vanaf de Theo Bos-tribune (Zuid). Na afloop van de wedstrijd krijgt iedereen de kans om de oud-aanvoerder in Supportershome Monnikenhuize te zien.
Kashia vertrok afgelopen zomer na acht seizoenen het geel-zwart te hebben gedragen. Met 244 duels in de Eredivisie, veertien duels in de UEFA Europa League, twintig bekerwedstrijden, dertien play-off wedstrijden en het duel om de Johan Cruijff Schaal is Kashia van ongekende betekenis geweest voor de club. Zijn strijdlust, doelpunten op belangrijke momenten, betrokkenheid bij Airborne en karakter maakte de 31-jarige verdediger populair bij de achterban. Zaterdag keert Captain Kashia nog één keer terug in GelreDome.

Nu het seizoen bij zijn nieuwe ploeg San Jose Earthquakes er op zit, is Kashia zaterdag voor even terug op het oude nest: “Ik kijk er heel erg naar uit om iedereen weer te zien in Arnhem. Het wordt een afscheid genoemd, maar zo zie ik het niet. Voor mij voelt het meer als ‘tot ziens’, omdat we elkaar zeker blijven tegenkomen. Vitesse is mijn club en zit in mijn hart. Laten we zaterdag zoals altijd allemaal achter de ploeg staan en hopelijk winnen we de wedstrijd.”

 

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: