26 april 2014 In de media

Afscheid Theo Janssen tijdens de rust van Vitesse vs Go Ahead Eagles

Zondag 27 april zal in de rust van het duel Vitesse – Go Ahead Eagles de finale van het afscheid van Theo Janssen plaatsvinden. Blijf dus nog even zitten! Vijf minuten na het rustsignaal wordt de oud-voetballer een welverdiende ereronde langs alle tribunes maken. Hét moment om hem als Vitesse-supporters te bedanken.
#THEOBEDANKT
Deze hele week stond in het teken van het afscheid van Theo Janssen als profvoetballer. De week begon met diverse acties op social media. Woensdag en donderdag nam Janssen afscheid van de Kids Club en in het supportershome van de supporters.

Zondag vindt in GelreDome de finale van de #THEOBEDANKT week plaats. Voorafgaand aan het duel Vitesse vs Go Ahead Eagles huldigt Janssen de winnaars van de schoolvoetbalfinale. Deze wordt zondagochtend gespeeld op Papendal.

Blijf tijdens de rust nog even zitten!
Ongeveer vijf minuten nadat de scheidsrechter voor de rust heeft gefloten vindt op het veld het grote afscheid plaats. Jan Snellenburg en Ester Bal richting een aantal woorden tot Theo en daarna volgt de welverdiende ereronde door zijn eigen GelreDome!
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: