17 augustus 2014 In de media

Afscheid Vd Struijk, Vink, Meerits en Verwaaijen in beeld

Vitesse en haar supporters namen zaterdagavond afscheid van Frank van der Struijk, Wimilio Vink, Marko Meerits en Gerard Verwaaijen.
Verdediger Frank van der Struijk speelde zes seizoenen voor Vitesse. Hij kwam tot 114 wedstrijden en scoorde een keer voor de Arnhemmers.
 

Van der Struijk groeide in Arnhem uit tot een cultfiguur en kreeg de bijnaam ‘Franky Two Fingers’, na een gebaar richting de supporters van de tegenstander tijdens de Gelderse derby toen zij zich negatief uitlieten over zijn moeder. Van der Struijk tekende afgelopen week een contract voor een seizoen bij Willem II.
 

Aanvaller Wimilio Vink speelde vier seizoenen bij Vitesse, voornamelijk bij de beloften. Vink speelde een wedstrijd in het eerste tijdens zijn eerste contractjaar. Hij speelt dit seizoen bij MVV uit Maastricht en tekende voor een seizoen.
 

De Est Marko Meerits stond drie seizoenen bij de Arnhemmers onder contract. In 2012 werd hij uitgeleend aan FC Flora Tallinn in Estland. De doelman stond vier wedstrijden onder de lat bij de Arnhemmers. Hij tekende dit seizoen een contract bij FC Emmen.

Masseur Gerard Verwaaijen ging na afloop van het vorige seizoen met pensioen. De 65-jarige Andelstenaar was maar liefst 21 jaar in dienst van Vitesse.  "Ik heb een mooie tijd gehad bij Vitesse. Ik blijf de club intensief volgen", zo vertelde hij in de Gelderlander.
 


 
Het kwartet werd toegesproken door stadionspeaker Emile Hartkamp, daarna volgde een ereronde door GelreDome.

Na afloop van de wedstrijd Vitesse – SC Cambuur bezocht het viertal het Supportershome Monnikenhuize.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: