29 november 2012 In de media

Agent: ‘Liverpool en Chelsea volgen Bony’

Wilfried Bony blijft uitstekend presteren in de Eredivisie waardoor het niet vreemd is dat meerdere clubs uit het buitenland de aanvaller van Vitesse met veel interesse volgen.
Zaakwaarnemer Dalibor Lacina maakte in de Tsjechische media bekend dat zijn pupil in de boekjes staat van onder andere Chelsea en Liverpool.

“Liverpool is een van de clubs die aan hem denken. We hebben ook al contact gehad. Liverpool heeft een aanvaller nodig om de productiviteit voor het doel te vergroten, het wil echter niet zeggen dat we in gesprek zijn met deze club. Ze zijn slechts één van de volgers. Het is duidelijk dat Bony door zijn goede optredens en doelpunten de interesse van clubs groter maakt. Een van de clubs die ook interesse hebben is Chelsea”, aldus de zaakwaarnemer tegenover het Tsjechische Isport.blesk

De vraag is of het goed presterende Vitesse wel snel afscheid wil nemen van de smaakmaker. “Vitesse beslist uiteindelijk of Bony vertrekt of niet. Ze doen mee in de top van de Eredivisie en na de uitzege op PSV is er een euforische stemming in de stad. Vitesse heeft ambities en ze zullen het lastig vinden om Bony te laten gaan. Ik denk dat de kans op een vertrek in januari echt 50-50 is.”

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: