12 september 2018 In de media

Airborne-herinnering: Phil Samuel bezoekt GelreDome

Al jarenlang zijn Vitesse en de Airborne nauw verbonden met elkaar. Op initiatief van de Supportersvereniging viert Vitesse ieder seizoen met een traditionele Airborne-wedstrijd de vrijheid waarin we leven.
De afgelopen jaren bezochten vele familieleden van veteranen Arnhem en de speciale Airborne-wedstrijd. Zo bracht ook Engelsman Phil Samuel enige jaren geleden een bezoek aan Arnhem. Hij wilde meer te weten komen over zijn opa Trevor Samuel. Tijdens de de Tweede Wereldoorlog vocht hij mee tijdens de slag om Arnhem. Zijn opa overleefde de oorlog en keerde weer terug naar Engeland. Tien jaar geleden overleed de veteraan en zijn kleinzoon Phil probeerde in Oosterbeek en Arnhem meer over de Airborne te weten te komen.

Vitesse vs ADO Den Haag | Airborne wedstrijd
De wedstrijd vs ADO Den Haag staat zaterdag 22 september (aftrap 20.45 uur) in het teken van de traditionele Airborne. Een speciaal wedstrijdshirt, veteranen die zijn uitgenodigd en diverse sfeeracties. Kortom, ben erbij in GelreDome om de veteranen te eren voor hun bewezen diensten.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: