27 september 2012 In de media

Airborne-shirt exclusief te koop voor seizoenkaarthouders

Vitesse speelde het Airborne-duel tegen Heracles Almelo en het bekerduel tegen vv Gemert in een speciaal tenue. Het geel-zwart werd ingeruild voor het maroon-rood en blauw van de Airborne. Op verzoek van veel supporters is het speciale shirt nu exclusief te koop voor seizoenkaarthouders
Klik hier en bestel direct!

Exclusief voor seizoenkaarthouders
Het shirt is exclusief te koop voor seizoenkaarthouders. Dit om de trouwe supporters van de club te belonen. Ben jij seizoenkaarthouder van Vitesse? En wil jij het schitterende Airborne-shirt hebben? Vanaf vandaag kun jij deze online bestellen. Het Airborne-shirt met de bedrukking NO BRIDGE TOO FAR op de achterkant en de Airborne-badge op de voorkant kost 60 euro. Voor slechts tien euro extra heb je er ook een naam en nummer op de achterkant bij! Ga snel naar Vitesse.nl/airborne en bestel.

Speciale actie: 9-44
De slag om Arnhem vond plaats in september 1944. Elk jaar wordt de Slag om Arnhem herdacht. De stichting Airborne Herdenkingen Arnhem coördineert de programma onderdelen van de herdenkingen. Als er voor 1 november 944 (september ’44) shirts worden verkocht, doneert Vitesse een substantieel bedrag aan de Stichting Airborne Herdenkingen Arnhem. Dit om herdenkingen in de toekomst mogelijk te blijven maken. Alles is in samenspraak met de Supportersvereniging Vitesse besloten.

Zorg dat je het shirt vandaag nog besteld en zorg dat het aantal van 944 wordt gehaald! Hiermee steun je de Airborne stichting.

Bestellen kan tot 31 oktober, 23.59 uur via Vitesse.nl/airborne . Per seizoenkaart kan één shirt worden gekocht. Betaling vindt begin november plaats via AcceptEmail. De shirts worden medio november uitgeleverd vanuit de nieuwe, nog te openen winkel in het centrum van Arnhem.

Vitesse speelt verder dit seizoen geen competitiewedstrijden meer in het Airborne-tenue.

Veiling tenues
Maandag 1 oktober wordt op Vitesse.nl gestart met de veiling van de Airborne-tenues (shirt, broek en sokken). De opbrengst komt geheel ten goede aan de Vitesse Voetbal Academie. Deze geveilde shirts tellen ook mee in de 9-44 actie!

Vitesse.nl / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: